Skip to main content

Werken bij

Werken bij VfPf

Het beste onderwijs komt tot stand binnen gezonde, sterke schoolorganisaties. Dat is waar we ons sterk voor maken. VfPf werkt, zonder winstoogmerk, samen met schoolbesturen in het primair onderwijs. Ons team bestaat uit tientallen experts met elk een eigen specialisme en achtergrond. Wat we gemeen hebben? Een grote passie voor het primair onderwijs.

Dit zijn wij

Onze ruim 120 professionals begeleiden bestuurders, schoolleiders en HR-medewerkers in het primair onderwijs bij het ontwikkelen van hun organisatie. We houden ons bezig met alle vraagstukken die spelen rond het bouwen aan vitale schoolorganisaties. Een zieke leerkracht, een tekort aan invalkrachten, iemand die niet op de juiste plek zit, een slechte sfeer; hoe ga je daar goed mee om? Onze ambitie is uit te groeien tot hét kenniscentrum voor het primair onderwijs. Zo bouwen we samen aan scholen waar het werkplezier hoog is en de uitstroom en het verzuim laag. Meer weten over wat we allemaal doen? Neem een kijkje in onze Samen Sterk Gids.

Regioteams: maatwerk en co-creatie

Met regioteams ondersteunen en adviseren we door het hele land. Als sparringpartner, adviseur of mentor. We leveren duurzame oplossingen en maatwerk afgestemd op regionale behoeftes. We geloven in co-creatie. Tijdens onze samenwerking proberen we de denk- en daadkracht binnen een school aan te wakkeren. Onze aanpak heeft een heel persoonlijke insteek. Bij ons geen standaardoplossingen en -pakketten. We kijken telkens goed waar zorgen zitten bij schoolbesturen en wat de kansen zijn.

Bestuurskantoor Rotterdam

Vanuit ons bestuurskantoor in Rotterdam ondersteunen we dit met juridisch advies, ICT-oplossingen, communicatie, beleids- en productontwikkeling en Data-analyse.

Hybride werken

We werken hybride, dus zowel thuis als vanuit ons kantoor. Ons kantoor bevindt zich op een van de mooiste locaties van Rotterdam, de Willemswerf, met een fantastisch uitzicht over de Maas.

De sfeer bij VfPf?

Open, ontspannen en laagdrempelig. Er zijn korte lijnen, we luisteren naar elkaar en werken samen. Bij ons kun jij jezelf zijn. Expertises bij elkaar brengen en kennis delen staan bij ons centraal. Zo bouwen we aan een duurzame relatie met onze klant en gaan we samen voor het beste resultaat. Onze kernidentiteiten zijn nieuwsgierigheid, verbindend, helpen en grensverleggend.

Dit vinden onze collega's

Op deze pagina vertellen Robin, Arianne, John, Elmon, Alex, Robert, Martijn, Marieke en Matthieu jou graag hoe zij hun werk bij VfPf ervaren.

Terug naar boven